Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Gratis tickets voor Business Event Kampen #BEK22

Ondernemen in Kampen

In 2020 zou het Business Event Kampen worden gehouden, maar dat ging vanwege de coronamaatregelen niet door. De gezamenlijke ondernemersorganisaties van Kampen wagen dit jaar een herkansing. Vanaf 8 september zijn entreekaarten te bestellen voor het evenement op 17 november aanstaande. Voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst biedt Europarcs een rondleiding op het nieuwe recreatiepark De IJssel Eilanden aan. 

Nog 70 nachtjes slapen

Sinds 8 september kan iedereen die ondernemer (in spé) of manager is bij een werkgever in de gemeente Kampen gratis tickets bestellen voor #BEK22 via businesseventkampen.nl . Precies 70 dagen later is het zover. Dan kunnen tweehonderd gasten met elkaar oude contacten aanhalen, nieuwe verbindingen leggen en inspiratie opdoen.

Guido Thys is naar eigen zeggen al jaren de minst gevraagde spreker van Nederland.

Hartelijk of niet

Kampen wil een hartelijke Hanzestad zijn. Ook voor ondernemers en hun klanten. Daarom is Guido Thys uitgenodigd als gastspreker. Hij is naar eigen zeggen ‘al jaren de minst gevraagde spreker van Nederland’. Waarom dat vertelt hij graag zelf. Hij staat te trappelen om zijn ervaringen met het Kamper bedrijfsleven te delen.

Stevige samenwerking

Het evenement is gratis toegankelijk dankzij de steun van onder meer het Heropeningsfonds Kampen en Europarcs De IJssellanden. De organisatie is in handen van de VOC, IC Kampen, BOK en Kampen Partners, met medewerking van de Gemeente Kampen. Zij investeren tijd en geld in de netwerkbijeenkomst, omdat zij samenwerking in ondernemend Kampen willen versterken. Daarom hebben ze niet alleen voor #BEK22 de handen ineen geslagen, maar zijn er ook plannen voor een publieksevenement in 2023. Daarover wordt meer bekend gemaakt op 17 november.

Nick de Vries