Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Jensen Family Shop opent in Kampen

Partnerbijdrages

Donderdag 28 maart opent Jensen Family Shop, vanuit een monumentaal winkelpand aan de Oudestraat 15 in het centrum van Kampen, op een feestelijke wijze de deuren van haar 13e filiaal. Al geruime tijd waren we op zoek naar een geschikt pand in Kampen omdat wij van mening zijn dat ons winkelconcept een waardevolle aanvulling is op het huidige winkelaanbod.

Jensen Family Shop is met een passie voor mode al meer dan 20 jaar een begrip in Friesland en richt zicht nu ook op Flevoland en Overijssel. Naast de bestaande vestigingen in Dalfsen en Dronten gaat naast Kampen, in augustus ook nog het filiaal in Zwolle open. Onze winkels zijn laagdrempelig waardoor je je er al snel thuis voelt en op je gemak kunt winkelen.

Door onze eigen productie van de mooiste collecties voor de gehele familie, zijn onze prijzen verrassend betaalbaar en de collecties uniek. Onze labels Flinq, Bakkaboe, Unlocked, Ravagio, Persival, D-zine, So Soire, City Life en Stonecast zullen voor veel Kampenaren dan ook niet onbekend klinken. Per seizoen selecteren we met trots de mooiste mix & match collecties voor het complete gezin in verschillende modische kleurbeelden.

Daarnaast worden de collecties aangevuld met trendmerken van het Deense bedrijf Bestseller, een uitgebreide travelcollectie van Mi Piace en andere wisselende modische collecties uit binnen- en buitenland. Onze collecties zijn echt voor iedereen van jong tot oud van maat 50 t/m maat 3xl. Kortom genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan onze nieuwste winkel. Laat je dan inspireren of neem alvast een kijkje op www.jensenfamilyshop.nl.

Goed geklede groet,
Team Jensen

Dit is een Partnerbijdrage van:
Jensen Family Shop
Oudestraat 15
8261CC Kampen
www.jensenfamilyshop.nl

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Hihoptalent gepresenteerd in 't Ukien tijdens Verse Jam Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten Algemeen 23 uur geleden