Afbeelding
Gerard Wessels

Kampenion verrast met remise tegen SVE

Sport

KAMPEN – De tafeltennissers van Kampenion hebben afgelopen zaterdag een verrassend resultaat behaald. In eigen huis wist de Kamper ploeg de gedoodverfde kampioenskandidaat SVE knap te bedwingen. De wedstrijd eindigde in 5-5.

Twee weken eerder verloor Kampenion in Utrecht nog met 10-0 van deze ploeg. Daarom waren de verwachtingen niet hoog gespannen, maar het publiek zag een verrassend spannende strijd.

Julian Plette en Gert-Jan de Lange wonnen ieder twee partijen en Robin Lieftink een. Het publiek genoot van prachtige rally’s en zeer spannende partijen op hoog niveau. Door deze remise pakte Kampenion belangrijke bonuspunten in de strijd om handhaving. De ploeg staat nog vierde in de tweede divisie D. Kampenion heeft twee punten minder dan de nummer drie Vriendenschaar en vier punten meer dan de voorlaatste ploeg op de ranglijst, FTTC.

Het eerste jeugdteam van Kampenion speelde thuis met 5-5 gelijk tegen ONI uit Wijchen en had op meer gerekend. Jarno van den Heuvel won twee partijen. Tijmen Prins en Bert Beks wonnen ieder eenmaal. Ook de dubbelpartij werd in winst omgezet.