Afbeelding

Deltaruiters domineren kringkampioenschappen springen in Genemuiden

· leestijd 1 minuut Sport

Deltaruiters domineren Kringkampioenschappen springen!

Afgelopen zaterdag werden er in Genemuiden de kringkampioenschappen springen voor paarden en pony’s verreden.

Men kon zich afvragen of er nog andere verenigingen meededen want er vielen zoveel combinaties van de Deltaruiters in de prijzen!

Te beginnen met de klasse B. In deze klasse werd Kim Spronk met Christien kampioen, reserve kampioenen werd Anouk Lorist met Kartouche en Babet vd Rijdt met Kyara Ook was er nog een 5e plek voor Babet met Kensington en Jessie Veldhoven met Edelweiss behaalde een mooie 7e plek.

In de klasse L wederom een kring kampioen van de Deltaruiters. Dit maal was het Babet vd Rijdt met Jopie Amazing jr. Reserve kampioen in deze klasse is Monica Borger met Hatseflatse vd Keienlegger, Henk Kwakkel met Jiremaya behaalde een 5e plek en Wendelie Flier met Gucci een 6e plek.

In de klasse M is de titel kring kampioen voor Miranda Spronk met Wezenberg’s Moneypenny. Ook is Miranda met Wezenberg’s Justine en Laura Eilander met Iza Miracle en Anna Post met Jewel Fee Star afgevaardigd naar de Regionale kampioenschappen

Smiddags was het de beurt aan de pony combinaties. In de klasse B, geen kringkampioenen maar wel veel dagprijzen. Een 4e prijs was er voor Lisa Post met Miss Universe in de cat. ABC. In de cat. D/E een 4e prijs voor Katja Veldhoven Browny Dutch en een 5e prijs voor Sophie Riezebos met Chico. In deze klasse zijn ook afgevaardigd naar de Regionale Kampioenschappen Anoushka Wielink en Jolijn van Niel .

In de klasse M, cat. C is de titel kringkampioen voor Ilse Nora Bliek met Floris. In cat. D/E is de titel kring kampioen wederom voor Kim Spronk, dit keer is ze kampioen geworden met haar pony Verdi.

In de hoogste klasse is de titel voor Anna Holtland met haar pony Chicco.

Tatum Stijf startte met haar pony Boogie Woogie in Hulshorst en reed naar een 2e plek in de B dressuur met 199.5 punt.