Afbeelding

Prestatiemedailles voor zwemmers Deltasteur

Sport

KAMPEN - De zwemmers Daniel Critchell, Milou ten Koppel, Julia van den Bosch, Eline van Unen en Demi Westendorp van zwemvereniging Deltasteur zijn afgelopen zaterdag tijdens een oefenwedstrijd in Kampen beloond met een prestatiemedaille. Deze medailles zijn gekoppeld aan bijzondere prestaties in het afgelopen zwemseizoen (1 september 2019 tot en met 31 augustus 2020).

De vijf zwemmers van de Kamper zwemvereniging behaalden in hun leeftijdscategorie een plek in de top tien. Daarvoor ontvingen ze een bronzen medaille.

De KNZB-ranglijsten gelden als uitgangspunten voor toekenning van een prestatiemedaille. Hierin worden alle gezwommen tijden over een heel zwemseizoen opgenomen.

Demi Westendorp kwam uit op plek drie op de 100 meter rugslag. Eline van Unen kwam op plaats zeven terecht op de 100 meter schoolslag. Milia te Koppel is ook terug te vinden op een zevende plek op de ranglijst (200 meter rugslag).

Julia van den Bosch (400 meter vrije slag) en Daniel Critchell (50 meer rugslag) kwamen op plek negen terecht.

Afbeelding
herdenkingsconcert 4 mei in Grote of Andreaskerk Hattem Cultuur Ingezonden 16 uur geleden
Afbeelding
Opening 'De Laatste Dag van Jo Leo Snoep' in het Stedelijk Museum Kampen (3 foto's) 3 foto's instagram 19 apr, 20:58
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44