Afbeelding

Weer ruime bekerzege DOS Kampen

Sport

EPE - DOS Kampen heeft ook het tweede duel in de poulefase van de districtsbeker ruim gewonnen. Zondagtweedeklasser SV Epe werd met 1-5 verslagen. Afgelopen dinsdag won DOS al met 3-0 van Be Quick ’28.

DOS liep voor rust al ver weg bij Epe met vier treffer. Allan Bakker scoorde in het eerste bedrijf een loepzuivere hattrick. Timo Petersen maakte ook een doelpunt.

In de tweede helft kwam Allan Bakker nog een keer tot scoren voor DOS. Na rust bracht DOS-trainer Henk de Velde twee spelers van de tweede selectie van DOS binnen de lijnen; Erik Jager en Collin Boom. Mathijs de Blok van DOS 2 begon in de basis.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16