Afbeelding

Droomstart tafeltennissers Kampenion

Sport

KAMPEN - De tafeltennissers van Kampenion zijn de najaarscompetitie uitstekend begonnen. Afgelopen zaterdag werd met 9-1 gewonnen van Rapidity.

Het was de eerste competitiewedstrijd voor Kampenion sinds 7 maart van dit jaar. Toen won de Kamper ploeg met 2-8 in Assen en ging de voorjaarscompetitie in het slot. Kampenion stond op dat moment na vier wedstrijden op een tweede plek. Daarna besloot de bond om geen promotie en degradatie toe te passen.

Dat betekent dat Julian Plette, Gert-Jan de Lange en Dobrila Jorguseska wederom uitkomen in de tweede divisie namens Kampenion. Het team is ongewijzigd in vergelijking met het afgelopen seizoen. Tegenstanders in de najaarscompetitie zijn Spaarne uit Haarlem, Disnierats uit Hoorn, het derde team van TempoTeam uit Amsterdam, VTV uit Nieuwegein en Rapidity uit Beverwijk.

Het doel van Kampenion is handhaving in de tweede divisie. De Kamper formatie zette zaterdag een goede eerste stap om dit verwezenlijken. Rapidity uit Beverwijk werd met 9-1 verslagen. Gert-Jan de Lange en Julian Plette waren ieder goed voor drie punten. Dobrila Jorguseska kwam twee keer tot winst. Vanwege corona zijn de thuiswedstrijden van Kampenion niet toegankelijk voor publiek. Wel worden de thuiswedstrijden van Kampenion live gestreamd via Youtube.