Afbeelding

BrugMedia en PEC blijven samenwerken

Sport

KAMPEN/ZWOLLE ? BrugMedia blijft ook dit seizoen een belangrijke partner van PEC Zwolle. Beide partijen hebben besloten om de samenwerking voort te zetten. Dat betekent in de praktijk dat PEC Zwolle voor iedere thuiswedstrijd komt met een speciale halve pagina in de weekbladen van BrugMedia: De Swollenaer, De Brug en De Stadskoerier.

Tevens worden deze halve pagina's weergegeven in de weekbladen Schaapskooi en Salland Centraal. Deze titels zijn onderdeel van de IJsseldelta Combinatie, een samenwerking tussen multimediale uitgevers, opgezet vanuit BrugMedia.

Anderhalf jaar geleden werd de samenwerking tussen BrugMedia en PEC Zwolle opgezet. Commercieel directeur Johan van der Kolk van BrugMedia is blij met de nieuwe overeenkomst.  ?PEC Zwolle ziet dat het werkt. Uit onderzoek is gebleken dat BrugMedia een belangrijke partij is voor PEC Zwolle in het bereiken van haar achterban. Beide partijen hebben de samenwerking intern geëvalueerd en zijn enthousiast. Deze samenwerking betekent ook dat we met onze adverteerders wedstrijden kunnen blijven bezoeken.?