Afbeelding
Foto: Daan Anthony

Waardering voor oudere supporters Wilsum

Sport

WILSUM - Vier spelers van de eerste selectie van Wilsum hebben vorige week verschillende oudere supporters van de vierdeklasser verrast met een attentie. Hiermee willen ze hun waardering uitspreken voor hun steun.

Door corona zijn er meer mensen eenzaam. De spelersraad van Wilsum, bestaande uit Bart Schoonhoven, Alwin van de Wetering, Daniel Niemeijer en Marijn Mijnheer, bedacht een manier om de oudere supporters te laten weten dat de spelers hen waarderen, ook nu er geen voetbal is. Er werd een lijst opgesteld van supporters van 60 jaar en ouder en daaruit zijn de leden geselecteerd die het eerste team van Wilsum met regelmaat ondersteunen.

De attentie is door verschillende spelers aan de supporters aan huis overhandigd. Op het bijbehorende kaartje stond een mooie tekst.

‘Beste supporter, week in week uit worden wij door jou als supporter gesteund. Helaas kunnen we al een tijd niet meer samen mooie doelpunten en overwinningen vieren. Wij willen als spelers graag laten weten dat we je missen. Wij waarderen je steun heel erg. Daarom namens ons bij deze een presentje. Weet dat we aan je denken. Geniet ervan en hopelijk zien we elkaar snel weer.’

Afbeelding