Afbeelding
Foto: Aangeleverd

KHC versterkt zich met Sefa Yildirim

Sport


KAMPEN - KHC heeft zich versterkt met Sefa Yildirim. Hij komt na dit seizoen over van SVZW, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen.

Yildirim doorliep zijn jeugdopleiding bij Schalkhaar en werd opgepikt door Go Ahead Eagles. Daar miste hij op een haar na een profcontract door een blessure op het moment dat de handtekening moest worden gezet. 

“Zijn komst geeft onze selectie een zeer gewenste kwaliteitsimpuls. Sefa is een leider op het veld, multifunctioneel met veel inzicht en voetballend vermogen. Hij kan hierdoor op verschillende posities in de as uit de voeten”, spreekt Marcel Hup namens de technische commissie van KHC.

Yildirim ziet KHC als een mooie uitdaging. “De gesprekken met de TC en trainer Kenan Durmusoglu heb ik als zeer plezierig ervaren. Zijn ervaring en inzichten kunnen mij helpen een nog betere speler te worden. KHC is een warme club, de lijnen zijn kort en ze hebben een fantastische accommodatie. Voor mij ligt hier een mooie uitdaging om KHC te helpen een rol van betekenis te spelen in de eerste klasse D.”  

Gerard Meijeringh

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 17 uur geleden