Afbeelding
Foto: Tennekes

Go-Ahead Kampen haalt Nico Veldman terug

Sport

KAMPEN - Go-Ahead Kampen heeft de selectie voor komend seizoen wederom weten te versterken. Nico Veldman komt over van SVI. In het seizoen 2017-2018 speelde hij ook al op Sportpark Middenwetering. Vorige week bereikte Go-Ahead ook al een akkoord met verdediger Reza Hosseini, die overkomt van HZVV.

Nico Veldman maakte tussen 2015 en 2017 naam bij SVI en werd vervolgens opgepikt bij Go-Ahead. “Het was voor hem toen in het begin wennen aan het hogere niveau, maar het laatste half jaar heeft hij zich prima ontwikkeld en werd hij basisspeler. We hadden hem toen graag behouden voor de club, maar begin 2017 had Nico al toegezegd om terug te keren bij SVI. We zijn hem blijven volgen en bij SVI heeft hij zich in de eerste klasse prima doorontwikkeld als sterkhouder en publiekslieveling”, zo laat Go-Ahead weten.

Veldman voerde gesprekken met meerdere clubs uit de regio, maar koos voor Go-Ahead. “Ik heb bij SVI een heel mooie tijd gehad en met fijne mensen samengewerkt, maar het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb prima gesprekken gehad met Go-Ahead Kampen en de spelopvatting van de nieuwe hoofdtrainer Gert van Duinen past goed bij de type speler die ik ben. We krijgen een sterke ploeg en als we met zijn allen hard werken en genieten van het spelletje kunnen dan komt de rest vanzelf. Ik word in Kampen herenigd met een hoop mensen waar ik in mijn eerste periode bij Go-Ahead Kampen mee heb samen gewerkt. Al met al een mooie kans en het juiste moment om deze stap te maken”, aldus Veldman. ?

Gerard Meijeringh