Afbeelding
Foto: Go-Ahead

Tim Noordman keert terug in eerste selectie Go-Ahead Kampen

Sport

KAMPEN - Tim Noordman keert na twee seizoenen terug in de eerste selectie van Go-Ahead Kampen. De goalie neemt de plek van Joar Terpstra, die verkast naar SDC Putten. Noordman heeft voor één seizoen getekend.

Tim Noordman komt uit de eigen opleiding van Go-Ahead. stopte twee jaar geleden in de hoofdmacht van Go-Ahead Kampen. Hij kon zich niet vinden in de aanbieding van Go-Ahead. “Ze hebben letterlijk gezegd dat daarover niet te praten viel. Ze wilden niet maar me luisteren. Dan mis je een stuk waardering”, vertelde Noordman in juni 2019. Hij besloot om het prestatievoetbal vaarwel te zeggen en ging voetballen in een vriendenteam van Go-Ahead.

Na dit seizoen keert de 27-jarige doelman dus terug in de eerste selectie. “Tussen 2013 en 2019 is hij een vertrouwbare doelman gebleken. Met Tim halen we een fijne persoonlijkheid voor de selectie en een goede keeper in huis”, zo laat de technische commissie van Go-Ahead weten.

Noordman heeft er zin in om weer te gaan keepen in het eerste elftal van Go-Ahead. “Ik had al langer de gedachte om het prestatievoetbal weer op te gaan pakken, want ik merkte dat ik het begon te missen. Nu viel het totaalplaatje goed samen. Ik ben naast de huidige spelers die blijven ook erg blij met de nieuwe spelers die Go-Ahead Kampen heeft aangetrokken. Dit heeft een positieve rol gespeeld in mijn besluit. Ik ga komend seizoen weer vol voor een plek onder de lat bij het eerste en hoop nog vele mooie momenten en jaren mee te gaan maken bij Go-Ahead Kampen.
Gerard Meijeringh

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39