Afbeelding

De Velde, Wellenberg en Fix terug naar IJVV

Sport

IJSSELMUIDEN - Lenhard de Velde, Jorian Wellenberg en Jasper Fix keren na dit seizoen terug bij IJVV. Eerder werd al bekend dat Sonke de Velde na dit voetbaljaar de overgang maakt van Wilsum naar IJVV.
Lenhard de Velde stapte na het seizoen 2010/2011 over van IJVV naar de beloften van FC Zwolle. Na een jaar verruilde hij Zwolle voor DOS Kampen. De Velde is nu bezig aan zijn vierde seizoen op Sportpark De Maten. Voor DOS scoorde hij 23 keer in officiële wedstrijden.

Jorian Wellenberg maakt ook de overstap van DOS naar IJVV. De rechtsbuiten maakte dit seizoen vier treffers voor DOS. Doelman Jasper Fix speelde in de jeugd bij IJVV en FC Zwolle. Sinds het seizoen 2010/2011 speelt hij voor Go-Ahead Kampen.

Twaalf spelers van de huidige selectie IJVV hebben aangegeven ook volgend seizoen uit te komen voor de club uit IJsselmuiden. Het gaat om Albert Jan Meuleman, Chiel Buikema, Sander Morren, Gerjon van den Berg, Roelof van den Berg, Danny van den Berg, Bertrick Schrijver, Hoesein Al Waily, Marc van Dieren, Tom Bruintjes, Marvin Ruiter en  Severin Simic.