Linda Kok met Wandermaerchen
Linda Kok met Wandermaerchen Foto: Esther Plender

Prijzen voor Deltaruiters bij diverse wedstrijden

Sport

IJSSELMUIDEN - Leden van de Deltaruiters kwamen afgelopen weekeinde in actie bij verschillende wedstrijden in de regio. De rijvereniging uit Ijsselmuiden was goed voor diverse podiumplaatsen.

Vrijdag werd er onder andere in Wapenveld dressuur gereden door de ponyruiters. Deborah van der Molen starttte met haar pony Enjoy’s Angel in de B-dressuur, categorie D/E en behaalde een tweede en derde plek. 

Kyra Snoeijer is dit weekend gestart tijdens het professioneel georganiseerd outdoor concours Zuidwolde. Met Don Gravin liet ze in de klasse L, categorie D/E twee foutloze proeven zien, goed voor een derde prijs. Hannah Keizer verdiende in Zuidwolde met haar paard Mona een vierde prijs in de klasse B met 75,5 stijlpunten. 

De dressuur paardenruiters hebben ook van zich laten horen afgelopen week. Zaterdag is Linda Kok gestart met haar andere paard Wandermaerchen bij een wedsrijd op Urk. Tijdens hun wedstijddebuut, in de klasse L2, pakte ze twee keer een eerste prijs met 218,5 en 210,5 punt op Urk. Mellany van de Vorstenbos behaalde met haar paard Luxform’s Grappa Una een tweede plek (227 punten) en een eerste plaats (230 punten) in de Z2.

Afgelopen donderdag kwam Linda met Fritz in actie bij een wedstrijd in Waverveen. In de klasse Intermediar II behaalde ze een nette score van 61.77 procent.Gerard Meijeringh