Afbeelding
Stockfoto

Thuisduels voor KHC en Go-Ahead Kampen

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - In de derde speelronde staan er thuisduels op het programma voor KHC en Go-Ahead Kampen in de eerste klasse D. In de vierde klasse wacht Zalk thuis een zware krachtproef.

Go-Ahead Kampen is samen met CSV Apeldoorn en DZC ’68 nog zonder puntenverlies. Zaterdag probeert de ploeg van trainer Gert van Duinen deze lijn door te trekken tegen De Merino’s. De ploeg uit Veenendaal staat na twee competitieronden op vier punten. De Merino’s won verrassend bij SVI en speelde afgelopen zaterdag gelijk tegen DOS ’37. KHC ontvangt DTS Ede op Sportpark De Venen. KHC kan terugkijken op een prima start met vier punten uit twee duels Een gelijkspel tegen Nunspeet en een knappe uitzege bij SVZW. DTS Ede had zich de competitiestart anders voorgesteld en staat nog op nul punten. De ploeg verloor van DOS ’37 en DZC ‘68.

DOS Kampen hoopt zaterdag van de nul af te komen in de eerste klasse D. Dat dient te gebeuren tegen SDV Barneveld. Beide ploegen zijn teleurstellend aan het seizoen begonnen en pakten nog geen enkel punt.

In de tweede klasse H wacht IJVV een zware klus. De ploeg reist af naar Westenholte voor het duel tegen WVF. In de eerste speelronde verloor WVF van Vroomshoopse Boys. Afgelopen zaterdag won WVF overtuigend van Be Quick Zutphen. IJVV heeft een punt meer dan WVF door een gelijkspel bij Hulzense Boys en een overwinning tegen Enter Vooruit.

In de vierde klasse D springt het duel Zalk-Reaal Dronten op het programma. Beide ploegen staan op zes punten, evenals Dieze West. ’s-Heerenbroek wil zich thuis tegen VSW revancheren voor de oorwasssing tegen Dieze West. VV Kampen en Wilsum gaan voor de eerste punten in de competitie. Kampen speelt thuis tegen Noord Veluwe Boys en Wilsum ontvangt CSV ’28. 

Programma 3e speelronde
Eerste klasse D

KHC - DTS ’35 Ede 14.30 uur
SDV Barneveld - DOS Kampen 15.00 uur
Go-Ahead Kampen - De Merino’s 15.00 uur

Tweede klasse H
WVF - IJVV 14.30 uur

Vierde klasse D
Zalk - Reaal Dronten 14.30 uur
’s-Heerenbroek - VSW 14.30 uur
VV Kampen - Noord Veluwe Boys 14.30 uur
Wilsum - CSV ’28 14.30 uur

Gerard Meijeringh