Stockfoto: Gerard Meijeringh

Wit-Blauw buigt voor Tweemaal Zes

KAMPEN - Wit-Blauw was zaterdag niet opgewassen tegen Tweemaal Zes en verloor met 16-21.

In de eerste helft liet Wit-Blauw zich op alle fronten aftroeven. De thuisploeg ging met een 7-13 achterstand de kleedkamer in.

Na rust wist Tweemaal Zes direct weer twee keer op rij te scoren (7-15). Daarna greep Wit-Blauw-trainer Zegwaard in en bracht Jordy Last en Vladimir Slot. Dat bracht nieuw elan bij Wit-Blauw. De thuisploeg kroop dichterbij (16-18), maar daarna gaven de bezoekers even gas en werd de voorsprong van Tweemaal Zes uitgebouwd tot een 16-21 zege.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden