Stockfoto: Gerard Meijeringh

Wilsum onderuit tegen ’t Harde

WILSUM - Het gaat de laatste weken moeizaam met Wilsum. Zaterdag verloor de ploeg van trainer Dick Schrijer met 0-3 van ’t Harde. “We maken teveel fouten hebben te weinig gecreëerd. We dwingen het op dit moment niet af”, aldus Schrijer.

Wilsum kwam vlak voor rust op achterstand. “Dat gebeurde na een fout van onszelf. Na onnodig balverlies”, aldus Schrijer. In de tweede helft deed Wilsum er alles aan om het tij te keren. “’We ging er vol op. ’t Harde liet ons voetballen. Dat hebben we geprobeerd, zonder wat te creëren”, aldus Schrijer.

‘t Harde bleef rustig en kwam in de 65ste minuut op 0-2. Wederom mocht Wilsum zich deze tegentreffer aanrekenen. Een onbewuste terugspeelbal van Jelmer Sollie verdween in het eigen doel. Wilsum-keeper Teko Malanda was verrast, stond op het verkeerde been en kon niet meer ingrijpen.

Het laatste kwartier gooide Wilsum alles op de aanval. Dat leverde niets op voor de thuisploeg. ’t Harde kreeg goede kansen, maar keeper Malanda was enkele keren de 0-3 te voorkomen. Vlak voor tijd moest hij toch nog een keer capituleren.