Afbeelding
Stockfoto: Gerard Meijeringh

IJVV-voorzitter Mannie Vaandering feliciteert twaalf jubilarissen

Sport

IJSSELMUIDEN - Normaliter zet IJVV in het begin van het jaar jubilerende leden in het zonnetje bij de nieuwjaarsreceptie, maar door de coronamaatregelen was dat niet mogelijk. Daarom feliciteerde IJVV-voorzitter Mannie Vaandering de jubilarissen via zijn nieuwjaarstoespraak op de site van de club uit IJsselmuiden.

Vaandering noemde 2021 een kopie van 2020. “Opnieuw een jaar met weinig of geen sportieve hoogtepunten. Door de coronamaatregelen mocht je weinig en kon je niet veel”, schreef de voorzitter. 

“Het was behelpen op voetbalgebied. Vol goede moed starten aan de competitie om vervolgens weer te stoppen. Niet trainen of alleen trainen en onderling wedstrijden spelen. Dat is het toch net niet. Hierbij dan ook veel dank aan de trainers/leiders die toch alle mogelijkheden bleven benutten om de spelers met plezier te laten voetballen.” 

Vaandering bracht zijn felicitaties over aan twaalf jubilarissen. Dat zijn Ben Jongbloed (60 jaar lid), Wilco Visscher (50 jaar lid), Aalt Junte (50 jaar lid), Bert Penninkhof (50 jaar lid), Remco Kok (40 jaar lid), Barry Meuleman (40 jaar lid), Mark de Roode (40 jaar lid), Brian Wezenberg (40 jaar lid), Rolf Schinkel (25 jaar), Tim Steen Redeker (25 jaar lid), J.J. Kok (25 jaar lid) en Gerjon van den Berg (25 jaar lid). 

Daarnaast maakte Vaandering in zijn toespraak de trekkingsuitslag van de jaarlijkse grote verloting bekend. De winnende nummers en de toespraak zijn terug te vinden op: www.ijvv.nl.