Stockfoto

IJVV onderuit, Zalk stijgt naar tweede plek via winst bij Kampen

KAMPEN/ZWOLLE - IJVV is dinsdagavond met lege handen achtergebleven in Zwolle. De IJsselmuidenaren verloren de inhaalwedstrijd bij Be Quick ’28 met 4-2. Zalk won ruim bij VV Kampen en is de nieuwe nummer twee in de vierde klasse D.

IJVV kwam in Zwolle al vroeg op achterstand. Vlak voor rust scoorde Gerjon van den Berg de gelijkmaker. In het eerste kwartier na rust sloeg Be Quick toe met twee treffers. Jonathan van Marle deed in de 73ste minuut wat terug. Daarna was Van den Berg dicht bij de 3-2. In de 84ste minuut maakte Be Quick de 4-2 en bezorgde IJVV een terechte nederlaag.

Zalk won met 0-3 bij VV Kampen. Simon van Halm zette Zalk op het goede spoor met twee goals. Michel Hamer tekende voor de 0-3.