Afbeelding
Stockfoto

KHC knokt zich naar puntendeling, Go-Ahead Kampen doet zichzelf tekort

Sport

KAMPEN - In het amateurvoetbal werd zaterdag de draad weer opgepakt met het eerste volledige programma in 2022. In de tiende speelronde stelde Go-Ahead opnieuw teleur door thuis te verliezen van CSV Apeldoorn. KHC knokte zich naar een punt tegen Bennekom. In de vierde klasse D gingen ’s-Heerenbroek en Wilsum onderuit. 

In het amateurvoetbal was er zaterdag eindelijk weer een volledig programma ingepland. Toch werden diverse wedstrijden afgelast vanwege coronagevallen. In de eerste klasse D verloor Go-Ahead met 1-4 van CSV Apeldoorn. De ploeg van trainer Gert van Duinen kreeg genoeg kansen, maar ging hier veel te slordig mee om en hielp CSV Apeldoorn in het zadel door persoonlijke fouten. Go-Ahead verloor voor de vijfde keer op rij en moet zo langzamerhand naar onderen kijken.

KHC kwam met 0-2 achter, maar knokte zich knap terug tegen Bennekom. Via treffers van Giorney Roger en Jarron de Lange hield KHC toch nog een punt over aan dit duel. 

In de vierde klasse D kon ’s-Heerenbroek weinig creëren en verloor het ruim met 3-0 van een efficiënt ’t Harde. Wilsum had niets in te brengen bij Reaal Dronten.

Eerste klasse D
Go-Ahead Kampen - CSV Apeldoorn 1-4
KHC - Bennekom 2-2
DTS Ede - DOS Kampen afgelast

Tweede klasse H
Be Quick ’28 - IJVV afgelast

Vierde klasse D
’t Harde - ’s-Heerenbroek 3-0
Reaal Dronten - Wilsum 5-0
VV Kampen - Zalk afgelast

Gerard Meijeringh

Afbeelding
herdenkingsconcert 4 mei in Grote of Andreaskerk Hattem Cultuur Ingezonden 18 uur geleden
Afbeelding
Opening 'De Laatste Dag van Jo Leo Snoep' in het Stedelijk Museum Kampen (3 foto's) 3 foto's instagram 19 apr, 20:58
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44