Afbeelding
Foto: Go-Ahead Kampen

Gert van Duinen en Go-Ahead Kampen zetten samenwerking voort

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - Gert van Duinen blijft hoofdtrainer van Go-Ahead Kampen. Beide partijen hebben de samenwerking voortgezet. De 33-jarige Van Duinen heeft voor een jaar bijgetekend met de optie voor nog een jaar. 

Go-Ahead laat weten dat Gert van Duinen, spelers, staf en bestuur willen graag dat de samenwerking een vervolg krijgt. Van Duinen kende een prima start met Go-Ahead. De ploeg won de eerste drie competitiewedstrijden, waaronder de derby tegen DOS (4-0). Go-Ahead speelde de laatste competitiewedstrijd tegen Hierden en verloor teleurstellend met 0-1. Van Duinen gaf eerder al aan dat er nog voldoende werk ligt bij Go-Ahead.

Voorzitter Theo Rietkerk ziet een goede ontwikkeling bij Go-Ahead onder Van Duinen. “Er is een groeiende positieve lijn te zien in teamontwikkeling en op voetbaltechnisch gebied. Ook de ideeën van Gert van Duinen sluiten aan bij de koers van Go-Ahead Kampen. Helaas ligt de competitie nu stil, maar we hopen dat de competitie met een gemotiveerde trainer, staf en spelers hervat kan worden met supporters langs de lijn en een open kantine.”

Gert van Duinen gaat graag door bij Go-Ahead Kampen. “Deze gerenommeerde zaterdagclub uit Kampen werkt aan een uitdagend technisch beleidsplan, dat past bij mijn ambitie en die van Go-Ahead Kampen. Daarnaast heeft Go-Ahead Kampen een grote supportersschare en is daarbij een levendige vereniging.” 

Van Duinen is bezig aan zijn eerste seizoen bij Go-Ahead en heeft al een behoorlijke CV opgebouwd als trainer. Zo was hij vier jaar actief als hoofd jeugdtrainer bij Achilles 1894. Daarna was hij een jaar actief als assistent-trainer bi HZVV. Vervolgens bekleedde hij voor een jaar de functie van jeugdtrainer bij eredivisionist FC Groningen. Daarna fungeerde hij drie seizoenen als hoofdtrainer bij HZVV. Het afgelopen seizoen was hij hoofdtrainer bij SV Bedum.

Gerard Meijeringh