Frustrerende nederlaag KHC bij Nunspeet

KAMPEN - KHC heeft zaterdag met 2-1 verloren bij Nunspeet. Opnieuw toonde de thuisploeg zich bijzonder effectief. “We hebben goed gespeeld en onverdiend verloren’, aldus KHC-trainer Kenan Durmusoglu.

Na de 5-1 zege van dinsdagavond tegen SVI trok KHC zaterdag de goede lijn door. Tegen het stugge Nunspeet kwam KHC in de 26ste minuut op achterstand. Na een ingooi haalde Dominique van de Grift verwoestend uit. Vlak voor rust bracht Hushan Ali KHC weer langszij.

In de tweede helft liet Hushan Ali twee goede kansen liggen. Vervolgens sloeg Nunspeet wederom toe. Na een snelle omschakeling scoorde Vincent Huisman. KHC was daarna nog verschillende keren bij de verdiende gelijkmaker. Zo kopte Leroy Knol een bal tegen de kruising en even later werd een inzet van de middenvelder gekeerd door de goed spelende keeper van Nunspeet. Daarna haalde Boaz Smit uit, terwijl hij veel beter had kunnen afleggen.

KHC speelt maandag (Tweede Paasdag) de derby bij Go-Ahead Kampen, aanvang 15.00 uur.