Afbeelding
Foto: John Zoetebier

Late treffer bezorgt KHC toch nog een punt in matig duel bij De Merino’s

Sport

VEENENDAAL - KHC is er zaterdag niet in geslaagd om drie punten te pakken bij het laag geklasseerde De Merino’s. In Veenendaal kwam KHC niet verder dan 1-1. “Ik ben tevreden over het resultaat, maar niet met het vertoonde spel”, aldus KHC-trainer Kenan Durmusoglu.

Durmusoglu kon kort zijn over het eerste half uur. “Niet om aan te zien en ver onder de maat.” De Merino’s had in de eerste helft het betere van het spel, maar kon nauwelijks iets creëren. KHC kreeg in het laatste kwartier voor rust de betere kansen. “Hushan Ali kreeg drie grote kansen. In deze fase hadden we twee goals moeten maken”, aldus Durmusoglu.

Dat gebeurde niet. Na rust kwam KHC niet ver na rust op achterstand. “We zaten totaal niet in de wedstrijd. Zij scoorden uit een corner”, aldus Durmusgolu, die besefte dat er wat moest gebeuren. “Ik heb vier wissels ingebracht om zo meer power naar voren te brengen. Dat leverde vlak voor tijd de gelijkmaker op via invaller Sertac Yilmaz. 

“We hadden de wedstrijd ook nog kunnen winnen. We kregen kansen via Kevin Olaria en Leroy Knol”, aldus de KHC-trainer. “Vandaag hebben we aan de bal niet gebracht wat we normaal wel kunnen. Het voetbal zag er niet uit, maar we hebben wel de grotere kansen gehad”, besluit Durmusoglu.

Afbeelding

Gerard Meijeringh