Go-Ahead komt goed voor de dag, maar verliest wel bij CSV Apeldoorn

APELDOORN - Go-Ahead speelde zaterdag een goede wedstrijd, maar verloor wel met 3-0 van CSV Apeldoorn. “Vorige week waren we gelukkig. Nu zaten we aan de verkeerde kant”, aldus interim-trainer Hans van Zuiden van Go-Ahead.

Go-Ahead was in het eerste half uur verschillende keren gevaarlijk, maar doelman Bredewolt had enkele goede reddingen in huis. Vervolgens sloeg CSV Apeldoorn in de 30ste minuut toe via een hard schot van Fedde Timmer. In de 39ste minuut had Go-Ahead pech dat Reza Hosseini de lat raakte.

In deze open wedstrijd was CSV Apeldoorn in de tweede helft een stuk gevaarlijk. Keeper Steven Vonk, de vervanger van de geblesseerde Tim Noordman, greep enkele keren goed in. Aan de andere kant was er een goede kans voor Nico Veldman, maar wederom voorkwam goalie Bredewolt een treffer via een goede redding. In de 70ste minuut kreeg Go-Ahead een strafschop tegen. Volgens Van Zuiden een onterechte penalty. Lars Huber schoot raak vanaf elf meter.

De 2-0 was het breekpunt van de wedstrijd. Go-Ahead kon zich niet meer oprichten en moest in de 80ste minuut ook nog de 3-0 toestaan. “We hebben heel goed gespeeld. In de eerste helft was ons veldspel prima. We hebben hoog druk gezet. Daar had CSV Apeldoorn moeite mee. In de tweede helft hebben we ook kansen gecreëerd. De krachten vloeiden weg bij ons en de ruimtes werden groter. Daar is CSV Apeldoorn met hun kwaliteiten heel goed mee omgegaan”, aldus Van Zuiden.