Afbeelding

KWC-Kampen start NK-selectie in Doetichem

· leestijd 1 minuut Sport

Afgelopen zaterdag was de eerste NK-selectiewedstrijd voor de jeugdrenners van KWC-Kampen. In een zonnig Doetinchem werd er hard gereden op een vrij recht parcours.
In categorie 2 startte Fleur. Helaas kwam ze tijdens de wedstrijd ten val. Hopelijk zal je snel weer herstellen Fleur!
In categorie 3 wist Isa heel mooi in het peloton te blijven nadat er 3 man weg waren gereden. In de eindsprint wist ze een mooie 7e plek te halen.
Categorie 4: hierin stonden Bastiaan en Jonas aan de start. Voor Jonas was het de eerste districtswedstrijd, voor Bastiaan de eerste districtswedstrijd in de kleuren van KWC-Kampen. Beide mannen hebben goed gereden. Bastiaan reed de hele wedstrijd in het peloton en werd 9e tijdens een massasprint. Jonas kon 1 ronde met het peloton mee, heeft toen een paar ronden solo gereden en uiteindelijk mooi samengewerkt met een andere renner. Jonas kwam trots en voldaan over de meet als 27e.
Na de pauze ging categorie 5 van start met Jelle. Er werden veel pogingen gedaan door de renners om weg te rijden maar deze renners werden steeds weer terug gehaald. Jelle heeft de hele wedstrijd netjes in het peloton gereden en finishte op de 11e plaats.
Als laatste waren de mannen van categorie 7 aan de beurt: Sven, Mark en Olivier. Mark pakte een podiumplek (3e) en Oliver en Sven finishten als 5e en 6e.
Een mooie dag voor de renners van KWC-Kampen. Op naar de volgende wedstrijd volgende week zaterdag in Zwolle waar we met nog meer KWC-Kampen renners aan de start zullen staan.