Afbeelding
Gerard Wessels

Kampenion blij met tafeltennisrobot

· leestijd 1 minuut Sport

Vorig jaar heeft Tafeltennisvereniging Kampenion meegedaan aan de actie 'Spek de clubkas' van Jumbo. Met de financiële bijdrage dankzij deze sympathieke actie wilde Kampenion een tafeltennisrobot aanschaffen, bedoeld voor (extra) trainingsmogelijkheden.
Omdat een dergelijk apparaat behoorlijk duur is, moest de vereniging na de actie nog even doorsparen, maar onlangs is er een aangeschaft. Daar is Kampenion erg blij mee.

Dinsdag 27 juni vond de officiële ingebruikstelling van de tafeltennisrobot plaats. Mike Niens, filiaalmanager van Jumbo Penningkruid Kampen, stelde de robot in gebruik en sloeg de eerste bal. Dit gebeurde in de speelzaal van Kampenion (De Maten 6).

Een tafeltennisrobot is iets bijzonders en kom je zelden tegen. In de verre omtrek is er maar één andere sporthal waar zo’n apparaat staat. Hij wordt gebruikt bij de trainingen. Als er een oneven aantal spelers is, kan er één tegen de robot spelen. En als iemand in zijn eentje 'es een balletje wil slaan, is de tafeltennisrobot een prima sparringpartner, instelbaar op talloze speelniveau's en speltypes.

De trainingen zijn bij Kampenion een belangrijk onderdeel van het clubgebeuren. De club wil vooral investeren in de jeugd. De tafeltennisvereniging heeft in de voorjaarscompetitie weer flinke successen behaald. Zo is het eerste seniorenteam kampioen geworden in de landelijke derde divisie. Het eerste jeugdteam werd kampioen in Landelijk A.
Voor de jeugdspelers die al lang op het hoogste niveau meedraaien, komt er opvolging aan. Ook natuurlijk voor de andere jeugdteams. Kampenion wil de trainingsmogelijkheden voor de jeugd uitbreiden en verbeteren. Om nog meer jeugd te interesseren voor deze leuke sport. Daarvoor is uitbreiding van de trainingsuren nodig, en natuurlijk goed materiaal.
Daarom is Kampenion blij weer mee te mogen doen met de nieuwe Spek de Clubkas actie van Jumbo.

Op de foto: Mike Niens (links) slaat de eerste bal afkomstig van de tafeltennisrobot. Ralph Trip, Ton Ringenier, Henny Boxman en Robin Makkink kijken toe.
Foto: © Gerard Wessels

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00