Afbeelding

Kom naar KJLTC en maak kennis met tennis!

Sport

Kom woensdag 20 september naar het jaarlijkse kindertennisfestijn bij tennisvereniging KJLTC. Alle basisschool kinderen in gemeente Kampen worden van harte uitgenodigd om samen met de bestaande jeugdleden er een leuke en sportieve dag van te maken.

Het tennisfestijn staat in het teken van allerlei tennisactiviteiten voor jeugd. Van 14:00 uur tot 16:00 uur krijgen de junioren een kennismaking met tennis door middel van een balvaardigheid circuit.
In 2 uur tijd leer je verschillende tennis skills als forehand en backhand doormiddel van leuke spelletjes op leuke muziek. En je speelt tegen top jeugdspelers van de club.

Voor vertier buiten de baan is ook gezorgd! Een groot springkussen is aanwezig zodat er tijdens de pauzes en door de jongste broertjes en zusjes lekker gespeeld kan worden.

Meedoen is gratis
Je kunt je makkelijk aanmelden via de Sportpas of kom gewoon gezellig langs. Neem je sportschoenen mee, rackets en ballen zijn aanwezig!

Voordelige lesjes
Ook heeft tennisvereniging KJLTC een aantrekkelijke aanbieding voor eventueel nieuwe jeugdtennissers. 4 leuke introductielessen op een echte tennisbaan voor maar € 10,-. Je leert op een leuke manier verschillende slagen en spelletjes met aangepaste ballen en rackets. Opgeven kan via www.sportpas.nl