Afbeelding
Zwemvereniging Deltasteur

Goede opening van het zwemseizoen voor minioren Deltasteur

Sport

Voor Deltasteur stonden afgelopen zaterdag de eerste zwemwedstrijden van het seizoen op het programma. Waar Deltasteur afgelopen seizoen succesvol eindigde met het winnen van vele prijzen, is het dit weekend, bij de start van het nieuwe seizoen, weer vrolijk verder gegaan met het aan elkaar rijgen van medailles en persoonlijke records.

Met een groep van 18 minioren vertrok Deltasteur naar het zwembad “Bestvaer” in Genemuiden. Bij deze wedstrijd stonden de 50 meter vlinderslag en vrije slag, de 100 meter vrije slag, schoolslag en rugslag en de 400 meter vrije slag op het programma. Er werd zeer snel gezwommen en met een oogst van 15 medailles en vele persoonlijke records kan het miniorenteam van Deltasteur spreken van een zeer goede opening van het seizoen.

Gouden medailles waren er voor Anne van der Kamp, Simone Faber, Laura van der Wal, Job Riezebos, Bram Wammes en Tom Nijhuis. Het zilver ging naar Marlouke Frijstein (2x), Simone Faber, Arjan Boogaard, Bram Wammes, Wiljan van den Berg en Hessel Penninkhof. En goed voor brons waren Arjan Boogaard en Matthijs van Asselt.