Afbeelding

Voetbalschool DOS Kampen gaat weer van start

Sport

KAMPEN – Komende woensdag (5 september) gaat de Voetbalschool van DOS Kampen weer van start. Kinderen in de leeftijd van 4,5 tot en met 7 jaar kunnen dan onder leiding van enthousiaste en deskundige trainers aan de slag met de bal om de eerste voetbalvaardigheden spelenderwijs onder de knie te krijgen.

Aan bod komen onder andere de voornaamste spelregels, techniek (trappen, bal aannemen, mikken), samenspelen en het leren omgaan met winst, verlies en spanning.

De Voetbalschool is elke woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur en is zowel voor jongens als meisjes die graag voetballen. Voetbalkleding en –schoenen zijn niet per se nodig. Oude kleren en gewone schoenen die smerig mogen worden, zijn al voldoende. Coördinator Henk Albers: “De bekendste spelers uit de geschiedenis van de Voetbalschool zijn Jeroen en Henrico Drost. Daar zijn we trots op en ons doel is dat onze voetbalschool nog veel van deze talenten op gaat brengen. Maar spelvreugde staat voorop!”

Deelname is gratis en ook kinderen die al lid zijn van de club, zijn van harte welkom! De Voetbalschool wordt ook dit seizoen weer mogelijk gemaakt door AH Van Mierlo.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05