Reflex pakt volle buit in Bedum

BEDUM – De volleyballers van Zalsman Reflex hebben zaterdag met 0-3 gewonnen bij Kenders Bouw-Dio/Bedum. De Kamper ploeg is koploper in de topdivisie met een punt voorsprong op de nummer twee CAS-CRM.

De strijd tussen de twee teams is vaak aantrekkelijk. Afgelopen zaterdag was dat ook het geval. Reflex begon goed aan de wedstrijd, maar Bedum bleef in de eerste set toch aanhaken. De thuisploeg profiteerde goed van slordigheden bij Reflex. Toch bleef Reflex gemakkelijk de punten binnen slepen. De eerste set ging met 22-25 naar de bezoekers uit Kampen.

In de tweede set was het krachtsverschil groot. Vol overtuiging knalde Reflex door de set. De cijfers van 13-25 in het voordeel van Reflex waren veelzeggend.

In de derde set herpakte Bedum zich goed. Reflex stond op een 17-19 voorsprong, maar Bedum draaide daarna de rollen om. De ploeg kreeg twee setspoints, maar het beslissende punt niet te maken. Reflex kwam langszij (28-28) en sleepte daarna alsnog de set binnen (28-30).

Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22