Afbeelding
Gerard Wessels

Nipte nederlaag Kampenion

Sport

FRANEKER – Na de 10-0 nederlaag hebben de tafeltennissers van Kampenion zich zaterdag enigszins weten te herstelen. Bij FTTC verloor Kampenion met 6-4, wat niet leidde tot volle tevredenheid.

FTTC staat een plek onder Kampenion op de rangslijst en speelde met een invaller. Alle partijen tegen deze speler wist Kampenion in winst om te zetten, maar daarmee was de koek grotendeels op. Alleen Julian Plette wist nog een andere partij op zijn naam te schrijven en dat viel toch tegen. De Kamper formatie is terug te vinden op een vierde in de tweede divisie D. Komende zaterdag speelt Kampenion thuis tegen de gedoodverfde titelkandidaat SVE uit Utrecht. Veel punten mogen er dan niet verwacht worden aan de Kamper kant, maar wel tafeltennis van hoog niveau.

Het eerste jeugdteam van Kampenion won met 7-3 van hekkensluiter Hilversum 4. Tijmen Prins won zijn drie partijen. Jarno van den Heuvel won twee maal en raakte daarmee zijn honderd procent score kwijt. Bert Beks kon één zege bijschrijven.Van den Heuvel en Tijmen Prins wonnen het dubbelspel. De jeugdploeg van Kampenon staat op een tweede plek in de competitie. Zaterdag staat een thuisduel tegen ONI uit Wijchem op het programa, aanvang 14.00 uur.