Bijzondere Trouwbeurs in De Leuke Hanzestad Kampen

Partnerbijdrages

Paul Spannenburg van De Leuke Hanzestad, houdt op vrijdag 22 januari, samen met 7 andere ondernemers uit Kampen en omstreken, een bruiloft inspiratie avond.

Tijdens deze avond kunnen geïnteresseerden inspiratie opdoen op het gebied van trouwen. Iedereen is welkom op deze gezellige avond vol inspiratie, leuke tips, een hapje en drankje en vooral een sfeervolle impressie van hoe jullie mooiste dag eruit kan zien. Entree is gratis. De avond vindt plaats van 19.00 tot 22.00 uur in zalencentrum De Leuke Hanzestad, IJsseldijk 12, 8261 LK Kampen.

Deelnemers

De Leuke Hanzestad - trouw en feestlocatie; Henrieke van Assen - fotografie

Tisa’s - taarten en bruidstaarten; Kamper Flora - bloemist; Tausch - juwelier; Real Love Weddings - weddingplanner; DJ in je Huiskamer - muziek/DJ; Bruidshuis Dokter de Graaf - bruidsmode.

Aan de oevers van de IJssel, in een historische locatie, is zalencentrum De leuke Hanzestad gevestigd. Deze voormalige manege met stallen van defensie waar vroeger vanaf 1898 de paarden van het regiment huzaren stonden en is nauw verbonden met de sfeervolle middeleeuwse binnenstad van Kampen.

Na de laatste overname op 1 januari 2014 is het stokje overgenomen door Paul en Paula, een horeca-echtpaar in hart en nieren die een frisse wind door de zaak lieten waaien. Dit om jonge bruidsparen aan te spreken met een sfeervolle inrichting. Beide zijn ze al meer dan 20 jaar werkzaam in de horeca en hebben veel ervaring met alle soorten bruiloften en feesten.

Wethouder Wonink stampt de grond aan
Geveltuintjes Geerstraat volgende stap in aanpak binnenstad Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
's-Heerenbroek veroordeeld tot nacompetitie door verlies tegen Hattem Sport 11 uur geleden
Afbeelding
IJTC ontvangt eerste subsidie Kamper Sportakkoord (5 foto's) 5 foto's instagram 24 mei, 17:51