Bloemen bij de woning aan de Buiten Nieuwstraat in Kampen.
Bloemen bij de woning aan de Buiten Nieuwstraat in Kampen. Foto: Mitchell Boswijk

Politie heeft aanwijzingen voor misdrijf in zaak Maas van den Heuvel

112

KAMPEN - Er zijn aanwijzingen dat de 84-jarige Maas van den Heuvel door een misdrijf om het leven is gekomen. Dat meldde de politie woensdag na een week onderzoek. RTV Oost besteedt donderdag 26 oktober om 17.30 uur in het opsporingsprogramma Plaats Delict aandacht aan de zaak.

De 84-jarige voormalig landbouwer en CDA-prominent werd woensdag 18 oktober levenloos gevonden in zijn woning aan de Buiten Nieuwstraat in Kampen.

Die aanwijzingen die de politie heeft worden op dit moment verder onderzocht door een Team Grootschalige Opsporing (TGO), dat ook onderzoek doet naar de doodsoorzaak.

Plaats Delict is elke donderdag vanaf 17.30 uur te zien op RTV Oost. De uitzending wordt elk uur herhaald.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16