Afbeelding
Unsplash.

Stuur ons uw verhaal: hoe beleven Kampenaren de coronatijd?

Algemeen

KAMPEN - De Brug is benieuwd hoe corona het dagelijks leven van de Kampenaar beïnvloedt. Op welke manieren is uw leven op z’n kop gegaan? Wat heeft het u gebracht, wellicht ook iets positief? Schrijf een persoonlijk verslag van maximaal 450 woorden en stuur hem naar de redactie. De mooiste verslagen worden in onze krant gepubliceerd en misschien zelfs beloond met een kleine financiële vergoeding.

Acht maanden geleden werd de eerste lockdown afgekondigd. Inmiddels worden de regels iedere week weer een tikkie aangescherpt, met grote gevolgen voor ons dagelijks leven. Niets is wat het een jaar eerder was. Alles is onzeker. De Sinterklaasintocht gaat waarschijnlijk niet door, melkbusschieten tijdens Oud en Nieuw, lijkt niet te worden toegestaan, kunnen we wel kerst vieren met onze naasten?
De Brug is benieuwd naar de wijze waarop uw leven de afgelopen maanden is veranderd. Heeft u zorgen over de gezondheid? Of stress over de financiën? Heeft het wellicht ook mooie dingen gebracht: meer tijd voor het gezin of voor contemplatie? Hoe ziet u de toekomst? Alle invalshoeken zijn welkom.

Dat geldt ook voor de vorm van het verhaal. Een logboek van een doorsnee dag, een persoonlijk verhaal of zelfs een gedicht. De mooiste bijdragen worden gepubliceerd in de krant en op de site. Bijdragen, eventueel met foto, mogen maximaal 450 woorden tellen. Verhalen kunnen aangeleverd worden via redactie@brugmedia.nl met de onderwerpregel ‘mijn leven in coronatijd’. U kunt uw verhaal ook zelf op de site plaatsen bij de knop: Plaats hier uw eigen nieuws.

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29