Michiel de Groot.
Michiel de Groot. Freddy Schinkel.

Vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen presenteert zich

Algemeen

KAMPEN – De nieuwe Vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen presenteert zich zaterdag 24 april in een live registratie vanuit de Stadsgehoorzaal. RTV IJsselmond zendt het uit. Het wordt volgens de organisatie een avondvullende bingo-, borrel- & beats-show, met muziekoptredens van lokale artiesten en talenten vanuit de sport. “We verbinden hiermee de binnenstadondernemers aan sport, kunst en cultuur”, aldus voorzitter Michiel de Groot.

Het theater zal feestelijk worden geopend door de burgemeester waarna het publiek wordt meegenomen naar de grote zaal. Daar zal in een ‘Vrienden van Amstel-sfeer’ worden gestart met een optreden van No Brakes, gevolgd door de presentatie van het BOK bestuur. Geri de Windt en Michiel de Groot zullen de eerste bingoronde presenteren. Andere presentaties worden verzorgd door onder andere Jac Ruiten en Rob van de Weerd (Op zien Kampers Ronde), Marianne Stoeltie met De Meisjes van de Geerstraat (Discoballenronde), Jos Hogenbirk en Leonie Post (Code Kampen Ronde).

Alle rondes worden afgewisseld met optredens van Jac Ruiten in Cafe Eigenwijs, Soul&Bliss in De Stomme van Kampen, Mat van Dalfsen in ‘t Kroegje en Midnight Madness in de Majesteit. Verder zijn er diverse kunst- en sportacts op het podium tijdens de bingorondes.

Alle artiesten treden gratis op en medewerkers van de Stadsgehoorzaal en RTV IJsselmond helpen de organisatie al weken gratis mee. De kaartverkoop start binnenkort. Een bingoboekje kost 3 euro en een straatje van 6 boekjes 15 euro.