Afbeelding
foto Wilke Gunnink

Donatie voor bescherming weidevogels

Algemeen

KAMPEN - Agrarische Natuurvereniging Camperland kreeg begin mei een mobiel raster aangeboden door Univé. Door het raster kunnen weidevogels veilig en ongestoord broeden. Het bied bescherming tegen predatoren zoals de vos. 

Gea Haga (zakelijk adviseur) en Karel Timmerman (agrarisch adviseur) van de verzekeraar zijn erg betrokken bij de regio en genieten er dagelijks van om daar hun werk te doen. Namens hun werkgever mochten zij een bedrag doneren aan een vereniging of stichting. “Onze keuze was snel gemaakt. Wij hebben contact gezocht met Agrarische Natuur Vereniging Camperland, een vereniging waar enthousiaste vrijwilligers zich samen met de agrarische sector inzetten voor de weidevogels. In overleg met het bestuur en meedenken door Henk Selles is er met onze donatie een mobiel raster aangeschaft. Mooi om te zien hoe Camperland zich samen met de agrarische sector zo actief inzet voor het behoud van de natuur. Dankzij deze inzet kunnen wij wandelend of op de fiets genieten van onze weidevogels”, aldus Gea en Karel. 

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 11 uur geleden