Afbeelding
tuinlust.nl

Tuinvereniging Tuinlust viert 50-jarig jubileum met open dag

Algemeen

IJSSELMUIDEN – Tuinvereniging Tuinlust viert zaterdag 3 juli haar 50-jarig jubileum met een open dag op haar complex aan de Hartogsweg 2 in IJsselmuiden. Er worden diverse demonstraties gegeven van activiteiten die de vereniging voor haar leden organiseert.

Tuinlust is in deze periode een groen en bloeiend terrein van 6 hectare en boeiend voor plant- en natuurliefhebbers. Via een looproute kan men het terrein verkennen en alles ontdekken over bijenhotels, het telen van groenten, bloemen, kruiden en fruit. Daarnaast ontvangt iedere bezoeker een bon voor gratis kop koffie of thee en voor de jongste bezoekers is er limonade. Het springkussen staat voor hen ook klaar en er kunnen bijenhotels of vogelhuisjes gemaakt worden. Voor een ieder die graag meer wil weten of lid wil worden zijn er bij de kantine informatiefolders beschikbaar.

Rond de looproutes worden demonstraties gegeven door leden die zich bezighouden met manden/strovlechten, bloemschikken, kruiden, vogel- en bijenhotels maken en er is een imker met zijn bijen aanwezig .

De open dag start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Meer informatie over onze vereniging is te vinden op www.tuinlust.nl