Afbeelding
foto Freddy Schinkel

Harry Bruins gekozen als lijsttrekker VVD Kampen

Algemeen

KAMPEN - Op voordracht van het bestuur is Harry Bruins unaniem door de leden verkozen als lijsttrekker voor de VVD Kampen tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen 2022. Bruins heeft ruim vijf jaar ervaring als raadslid voor de VVD en is werkzaam als agrarisch ondernemer. 

Regisseur Tim Veldhuis is verheugd met de benoeming van Harry Bruis als lijsttrekker: “Het ondernemersbloed zit hem in de genen en zijn creatieve ideeën en oog voor de mens zijn belangrijke kwaliteiten voor een lijsttrekker. Harry staat midden in de samenleving, dat vinden we erg belangrijk binnen de lokale VVD.”

Bij de vorige verkiezingen haalde de partij net geen 4 raadszetels. Met de vernieuwde lijst met breed ondernemende mensen doet de VVD een gooi naar tenminste vier zetels. Bruins: “In de afgelopen vier jaar hebben we als oppositiepartij al laten horen hoe wij de toekomst van Kampen zien. Met deze betrokken Kampenaren willen we ons inzetten om Kampen samen een veilige stad te maken waarin je duurzaam kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Iedereen die het nodig heeft moet zorg en aandacht krijgen!”

Binnen de lokale VVD wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het partijprogramma dat als rode draad moet gelden voor de aanstaande campagne. Het bouwen van woningen en een gastvrije stad/gemeente voor inwoners, bedrijven en bezoekers zijn belangrijke speerpunten.