1 juli Open vrouwenochtend Kamperveen met Annemarie van Heijningen

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

Na drie jaar kunnen we eindelijk weer een open vrouwenochtend organiseren! Deze ochtend zal gehouden worden op vrijdag 1 juli.

Naast ontmoeting en samenzang zullen we luisteren naar spreekster Annemarie van Heijningen-Steenbergen. Zij zal spreken over het thema: Van girlpower naar gracepower. Veel vrouwen reiken verder dan hun mogelijkheden en lopen voortdurend tegen grenzen aan. Burn-out is volksziekte nummer één en we proppen onze overvolle levens in etmalen van slechts 24 uur. ‘Girlpower’, zeggen we soms trots, wanneer we iets hebben gefikst. Maar wat is die ‘girlpower’ eigenlijk? Wie bepaalt wie sterk is en wat zwak? Tijdens deze verrassende ochtend zullen we ontdekken waarom we de move mogen maken van girlpower (letterlijk: vrouwenkracht) naar gracepower (letterlijk: genadekracht).

Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) is getrouwd met Michel. Samen hebben zij drie kinderen. Naast echtgenote en moeder, is Annemarie spreker en schrijver. Boeken die op haar naam staan, zijn o.a. Refomeisje, Getrouwd zijn is de hemel niet en Gewijde chaos, het christelijke actieboek voor 2021. Haar nieuwste boek is Durf te leven met de dag, een boek over de eindigheid van het bestaan en liefde voor het leven. Als ze spreekt, is dat met een mengeling van levensernst en luchtigheid. Ze houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige, dagelijkse leven.

Programma: Van 9.30 tot 11.30 uur. Vanaf 9.15 uur inloop met koffie/thee en iets lekkers. Toegangskosten: €7 p.p. Kinderoppas aanwezig. Er is een boekentafel van Annemarie. Voor de aanschaf van een boek kan er contant betaald worden of kan ter plekke het aankoopbedrag worden overgemaakt. Er zijn deze ochtend ook Israël producten te koop. Locatie: Hervormde kerk Kamperveen, Hogeweg 49.

Alle vrouwen van Kamperveen en omstreken zijn van harte uitgenodigd! Opgeven graag voor 24 juni via de mail: mvanwinkelen@gmail.com of via Facebook (evenement). Laat je bemoedigen deze ochtend en neem gerust iemand mee! We hopen en bidden dat we een gezegende ochtend met elkaar mogen hebben.

 Hartelijke groeten,

Harriët van ‘t Oever, Janet Tromp & Mariëlle van Winkelen

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 11 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 11 uur geleden