Afbeelding
Foto: aangeleverd

Aanleg glasvezel in Kampen gaat door

Algemeen

KAMPEN - Er is voldoende animo voor glasvezel om de aanleg in Kampen te starten. Inwoners van Kampen, die zich nog niet hebben aangemeld voor glasvezel, maar alsnog mee willen doen, kunnen zich nog tot 14 september 2022, zonder extra kosten, aanmelden via deltanetwerk.nl. Na de zomervakantie start de aannemer met de eerste graafwerkzaamheden. De voorbereiding van de bouw is al gestart. Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws, de planning en de werkzaamheden.

Saba Eshaq, projectleider bij DELTA Netwerk: “Direct na de start van de campagne is er veel werk verzet in Kampen, om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Lokale verkopers, ambassadeurs en verenigingen hebben zich enthousiast ingezet om inwoners te overtuigen van het belang van glasvezel. Met succes, want mede daardoor hebben we dit mooie resultaat behaald. We zijn dan ook erg verheugd te kunnen melden dat Kampen zich verzekerd heeft van de komst van glasvezel en bedanken iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.”

Glasvezelaansluiting voor alle woningen

Gezien het animo voor glasvezel in Kampen willen RENDO en DELTA Netwerk iedere woning in Kampen, die in aanmerking komt voor een glasvezelaansluiting, aansluiten. Dus ook de woningen waarvan de inwoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Hiermee bereiden zij alle woningen voor op het netwerk van de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. De aansluiting is geheel vrijblijvend. Bewoners kunnen pas gebruikmaken van hun glasvezelaansluiting, wanneer zij een glasvezelabonnement hebben afgesloten. 

Aanmelden kan tot 14 september 2022

Bewoners, die nog graag mee willen doen kunnen zich nog tot 14 september 2022, zonder extra kosten, aanmelden via deltanetwerk.nl en een abonnement afsluiten. Tot 14 september profiteren zij ook nog van een welkomstaanbod bij de telecomaanbieders.

Meer informatie is ook te vinden op de website deltanetwerk.nl.

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 12 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 14 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41