Afbeelding
foto deltafibernetwerk.nl

Aanleg glasvezel in IJsselmuiden gaat door

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Tijdens de verlengde glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk zijn voldoende aanmeldingen binnengekomen om glasvezel aan te leggen in IJsselmuiden. De aannemer is inmiddels gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg.

Daarnaast start de aannemer binnen enkele weken ook al met de woningschouw. Dit betekent dat er iemand langsgaat bij de inwoners die een abonnement hebben afgesloten om te kijken waar de aansluiting in huis komt. Inwoners worden hierover binnenkort persoonlijk geïnformeerd. De schouwwerkzaamheden worden naar verwachting begin volgend jaar afgerond. De planning is om in februari 2021 dan te kunnen starten met de graafwerkzaamheden in het gebied. Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over dit nieuws. Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld, krijgen nog tot 2 december de kans om zich aan te melden zonder extra aansluitkosten. Meer informatie over aanmelden is te vinden op www.gavoorglasvezel.nl. Via de postcodecheck op deze website kunnen inwoners ook de voortgang van de aanleg op hun adres volgen. 

Jan Willem Bloemen, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne in IJsselmuiden is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs en lokale verkopers hebben alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste weken hebben wij gemerkt dat veel bewoners enthousiast zijn voor glasvezel en mede daardoor is een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”

Fred Sollie

Afbeelding
Vrachtwagen verliest container: Treinverkeer Zwolle-Kampen lange tijd gestremd Algemeen 27 feb, 16:53
Afbeelding
Deltion College houdt open avond op 15 maart voor jongeren én volwassenen Nieuws Ingezonden 27 feb, 16:37
Opening van het academisch jaar in de Broederkerk te Kampen anno 2017
Stop op bachelors theologie in Utrecht na verhuizing TUK Algemeen 27 feb, 15:51