Eerste training S.V. Zalk
Eerste training S.V. Zalk Foto: svzalk

Voorbereiding S.V. Zalk van start

Algemeen Ingezonden

Zalk- Zaterdag 6 augustus om 11 uur stonden de voetbalzonen van Zalk klaar voor de eerste training van het nieuwe seizoen. Dit was voor de eerste selectie van S.V Zalk het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022-2023.

De mannen werden aan het begin van de training door trainer Egbert Kragt verwelkomd op het veld. Nadat Kragt enkele woorden had gesproken tegen de selectie kon de training beginnen. Bij de eerste oefeningen zag je nog wel dat de spieren van de spelers in de zomerstand stonden, maar in het verloop van de training werden de oefeningen steeds makkelijker uitgevoerd.

In het nieuwe seizoen mag S.V. Zalk aantreden in de 4e klasse E oost. In de voorbereiding op het seizoen zal S.V. Zalk ook enkele oefenwedstrijden spelen. Zo zal er gespeeld worden tegen de Zwolsche boys, U.S.V. Nieuwleusen, W.Z.C Wapenveld, Swift ’64 en in het jubileumweekend van 26 augustus tegen oud P.E.C. Zwolle.

In aanloop naar de competitie zal er bekervoetbal gespeeld worden, S.V. Zalk is ingedeeld bij 3 Veluwse teams. De eerste bekerwedstrijd zal in Zalk gespeeld worden op 3 september tegen V.V. Hattem, waarna er twee uitwedstrijden zullen gespeeld worden tegen E.Z.C. ’84 uit Epe en E.S.C. uit Elburg.