Afbeelding
Foto: archiefbeeld

Start Alphacursus in IJsselmuiden

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Ontmoeten, vragen en ontdekken. Dat doe je tijdens een Alphacursus. In IJsselmuiden gaat er een nieuwe reeks bijeenkomsten van start.

De organisatie van de plaatselijke Alphacurusus zegt daarover: “Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alphacursus gevolgd. In IJsselmuiden gaat op woensdag 14 september weer een Alphacursus van start. In elf interactieve bijeenkomsten en een kort weekend ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd. Daarna volgt de inleiding op het onderwerp van die week. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.”

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven in basisschool ‘Ichtus’ op Groenendael 226 in IJsselmuiden. Aanvang 19:00 uur. Aanmelden via alphaijsselmuiden@gmail.com of via Facebook Alpha IJsselmuiden. Opgeven kan ook nog op de startavond. 

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00