Afbeelding
Foto: stockfoto

Zalk verliest in attractieve wedstrijd van ‘titelkandidaat’

Algemeen

ZALK - SV Zalk heeft zaterdag zijn eerste competitiewedstrijd verloren met -1-3. Tegenstander MSC, die door Zalk-trainer Egbert Kragt als een titelkandidaat wordt gezien, bleek te sterk. Hoewel het strijdplan van Zalk aanvankelijk prima werkte, wat in de 21e minuut resulteerde in een 1-0 voorsprong.

Jeremy van Dijk maakte op aangeven van Michel Hamer een prachtig doelpunt. De voetballers van Zalk probeerden het in de eerste helft met name in de omschakeling met aanvallen over de rechter flank. Dit in reactie op het spel van MSC dat eveneens veel aanviel over rechts, daar waar de kracht ligt van deze ploeg. 

Vlak voor rust werd het op bijzondere wijze 1-1. Een vrije trap die aan alles en iedereen voorbij ging verdween in het doel. Halverwege de tweede helft maakte MSC uit een erg fraaie aanval de 1-2 en kort daarna de 1-3. “We hebben vandaag verloren van een betere tegenstander”, constateerde Kragt die niettemin te spreken was over de inzet van zijn spelers in wat volgens de oefenmeester een attractieve wedstrijd was.  

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16