Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

SNS in Kampen organiseert informatiebijeenkomst: ‘Vergroot de kans op jouw eigen huis’

Algemeen

Op 28 oktober organiseert SNS in Kampen een gratis informatiebijeenkomst voor iedereen die vragen heeft over het kopen van een huis en de huidige stand van de woningmarkt in Kampen.

Ben jij op zoek naar een woning of ben je van plan over een tijdje je zoektocht te starten? Heb je vragen over de impact van je studieschuld, over wat je zou kunnen lenen, hoeveel er gemiddeld wordt overboden of maak je je zorgen om jouw kansen op de huidige woningmarkt? Voel je welkom en meld je aan voor de bijeenkomst.

Gastspreker wethouder, Jan Peter van der Sluis (RO en Wonen) licht de plannen van de gemeente voor de lokale huizenmarkt toe. Mark Fien van Berg Makelaardij vertelt over de ontwikkelingen op de woningmarkt. Gerben van ‘t Veld van SNS Kampen presenteert hoe je jouw kansen op een huis vergroot. Na afloop is er gelegenheid met de experts na te praten en kan je ervaringen met andere aanwezigen uitwisselen. 

De informatiebijeenkomst ‘Vergroot de kans op jouw eigen huis’ vindt plaats op 28 oktober a.s. van 19:30 tot 21:30 in het SNS Historisch centrum, Burgwal 43 in Kampen. Toegang is gratis, aanmelden kan door een e-mail te sturen naar snsbank.kampen@sns.nl. Wacht niet te lang, vol = vol.

Dit is een partnerbijdrage van de SNS Bank.

Nick de Vries