Afbeelding
Foto: Set-Up IJsselmuiden

Opnieuw winst voor Ten Brinke Set-Up DS 1.

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

D.d. 08-10-2022 - Uitslag: vv Voorsterslag DS 1 - Ten Brinke Set Up DS 1 | 1 - 3

In het Anker mocht Ten Brinke Set-Up het opnemen tegen Voorsterslag Dames 1, een team wat men goed kende en waar in de voorbereiding al tegen geoefend was.

Liet Set-Up dinsdag in de derde en vierde set af en toe nog wat steken vallen, speelden ze deze eerste set volgens het boekje. Er werd door iedereen met druk geserveerd waardoor Voorsterslag weinig kansen kreeg. Knappe ballen werden geslagen en met veel overtuiging won Set-Up deze set met 25-17.

Eerste in de pocket op naar de tweede. Set-Up begon wederom met veel beleving en goed spel, maar verloren de druk met de serve waardoor Voorsterslag dichterbij kon komen. Als team was men vastbesloten deze set niet weg te geven en vochten terug in de wedstrijd. Serverend kon men weer meer druk leggen daarna was het stuivertje wisselen. Set-Up trok aan het langste eind: 26-24 winst.

Ook de derde set ging lang gelijk op, beide teams speelden slimme ballen wat zorgde voor lange rally’s. Er werd goed verdedigd door beide teams en ook blokkerend werden de nodige punten gepakt. Dankzij een goede service serie van Nynke kon Set-Up uitlopen en won met 25-19.

De vierde set is altijd een bijzondere set. Op de een of andere manier kan Set-Up Dames 1 nooit met 4-0 winnen. Maar nieuw seizoen, nieuwe kansen dus met goede moed en overtuiging wilde men deze vierde set naar zich toe trekken. Helaas liet het lot dat nog niet helemaal toe. Het spel werd aan beide kanten wat chaotisch, ook de scheids kon het af en toe niet meer overzien. Met een goede peptalk van onze coach Harald ging Set-Up bij een stand van 21-21 weer het veld op. Om en om werden de punten gescoord, deze keer trok Set-Up aan het kortste eind. 24-26 verlies.