Afbeelding
Foto: Fred Sollie

Bijeenkomst ter voorbereiding van Hanzejaar 2023 in Kampen

Algemeen

KAMPEN - In 2023 vindt het Hanzejaar plaats. Dat jaar staan de 9 Hanzesteden in Oost Nederland een jaar lang in het teken van het Hanze-gedachtengoed. Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Zwolle, Zutphen en Kampen: al meer dan 800 jaar verbonden door water en historie, uitblinkend in bedrijvigheid en gastvrijheid. Elk met een eigen gezicht, samen de Hanzesteden. Kampen Partners en Hanzesteden Marketing houden dinsdag 13 december van 16 tot 18 uur uur in de Stadskazerne een informatie- en inspiratiebijeenkomst voor organisaties, ondernemers en inwoners die de Hanze een warm hart toedragen en een bijdrage willen leveren aan Hanzejaar 2023 in Kampen. 

Hanzejaar 2023 wordt groots gevierd met een omvangrijk programma van evenementen en activiteiten, van kleine lokale initiatieven tot grote eenmalige events in de 9 Hanzesteden. Voor de lokale initiatieven roept Kampen Partners de hulp in van de inwoners. “Wellicht willen verenigingen, organisaties iets organiseren op het gebied van kunst, muziek, cultuur, educatie, erfgoed, sport of economie”, aldus Roeland Tameling van Kampen Partners.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 12 uur geleden