Bigband Kampen tijdens eerder kerstoptreden
Bigband Kampen tijdens eerder kerstoptreden Foto: Mon Impressions

Bigband Kampen speelt kerst in De Vier

Algemeen Ingezonden

KAMPEN – Bigband Kampen speelt op donderdag 15 december in restaurant De Vier. Zo vlak voor kerst wordt de band versterkt met zangeres Marye van Dijk die bekende kerstmuziek vertolkt in verrassende arrangementen. All I want for Christmas mag niet ontbreken, maar ook Santaclaus is coming to Town staat op het programma, net als de medley Christmas Quickstep waarin onder andere Chris Rea voorbijkomt. Aanvang is om 21.00 uur, toegang is gratis.

De 18-koppige bigband is op 15 december vol bezet, met een complete kopersectie van trompetten en trombones, maar ook een uitgebreide rythmsectie met percussie. De ervaren saxofoonsectie vormt in zijn huidige samenstelling al zo’n 15 jaar de vaste basis van de band, die onder leiding staat van saxofonist en bandleider Ton Nieuwkamp. Bigband Kampen speelt twee lange sets met aanstekelijke jazzmuziek, waarbij zowel voor als na de pauze een aantal zangnummers op het programma staat. Op 15 december zal Marye van Dijk de zang vertolken. Bij het katerconcert op 1 januari in de Stadsgehoorzaal, zal haar vader Thijs van Dijk de zang voor zijn rekening nemen en wordt de band versterkt met gitarist en muziekbrouwer Ton Kerkhof. Ook op 1 januari om 15.00 uur is de toegang vrij.

Saxofoonsectie
Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16