Afbeelding
Foto: Pixabay

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Kampen in Zalk

Algemeen

De gemeente Kampen nodigt inwoners en andere belangstellenden uit voor de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 3 januari in Dorpshuis ‘An de Steege’ in Zalk. De receptie begint om 19:30 uur en duurt tot 21:30 uur. 

De nieuwjaarsreceptie wordt dit keer niet in het gemeentehuis gehouden, maar in het Dorpshuis ‘An de Steege’ Broeksteeg 42 in Zalk. En dat is niet zomaar. Zalk won in mei van dit jaar de Nederlandse Dorpsvernieuwingsprijs 2022 en won onlangs zilver bij de verkiezing van de Europese Dorpsvernieuwingsprijs. Op deze avond heet Zalk iedereen van harte welkom en laat het dorp zien hoe zij gemeenschapszin en dorpsvernieuwing een betekenis geven. Veel Zalkenaren hebben aan de bouw zelf een steentje bijgedragen. Ook bouwde Zalk een dorpje in een dorp want naast het Dorpshuis verrees een opvanglocatie voor Oekraïners waar ook de hele gemeenschap aan bijdraagt.

De nieuwjaarsreceptie staat in het teken van onderlinge ontmoeting tussen inwoners en anderen die actief zijn in verenigingen, bedrijven, instellingen en ons gemeentebestuur.

Vervoer naar Zalk

Wie de receptie graag wil bezoeken, maar geen vervoer heeft, kan gebruik maken van een pendelbus. De bus vertrekt vanaf het Burgemeester Berghuisplein. Wie daar gebruik van wil maken, stuurt een e-mail naar directiesecretariaat@kampen.nl. Na aanmelding worden meer details toegestuurd.