Afbeelding
Foto: archiefbeeld

Start Alphacursus in IJsselmuiden

Algemeen

IJSSELMUIDEN – Wie zich herkent in vragen als “Wat is de zin van het leven? Waarom is er zoveel lijden? Is er leven na de dood? Bestaat er een God?” is woensdagavond 1 februari welkom op de introductieavond van de Alphacursus in IJsselmuiden.

In twaalf woensdagavonden en een kort weekend (vrijdagavond en zaterdag) ontdekken deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Enkele onderwerpen die aan de orde komen zijn: Wie is Jezus? Waarom stierf hij aan het kruis? Waarom zou ik de Bijbel lezen? Waarom zou ik bidden? Hoe leidt God mijn leven? 

Elke avond begint met een gezamenlijke maaltijd. Daarna volgt er een inleiding op het onderwerp van die week. In kleine groepjes is er vervolgens gelegenheid om door te praten en om vragen te stellen. 

De introductieavond start om 19:00 uur en duurt tot circa 21:30 uur. Daarna kan men besluiten om de cursus wel of niet te volgen. De cursus is gratis. Locatie basisschool Ichthus, Groenendael 226. Aanmelden via alphaijsselmuiden@gmail.com

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden